Akoestiekfabriek

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor het Brusselse Akoestiekfabriek zorgden we samen met TomatoLab voor een geslaagde website. Bij Akoestiekfabriek draait alles -naast duurzame akoestische oplossingen- om circulair ondernemen. De website maakten we met het product dat ter plaatse gemaakt wordt in het achterhoofd. Overal op de website komen dan ook de akoestische kaders terug. Wij zijn alvast fan, we lieten zelf akoestische panelen plaatsen op ons bureau!

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de Akoestiekfabriek website.
Foto van de website van de Orthodontie Beveren

Orthodontie Beveren

// Webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor orthodontie Beveren creëerden we een unieke en heldere site met professionele uitstraling. De navigatie plaatsten we links wat voor een totaal andere gebruikservaring zorgt. De website is gebouwd met Wordpress met custom navigatie. Dat het resultaat gesmaakt wordt, bewijzen de vele aanvragen die dagelijks via het contactformulier aangemaakt worden.

In opdracht van Studio Wasabi.

Bezoek de website
Foto van de website Young Graphic Designers

Young Graphic Designers - YGD

// Wireframing, webdesign, webdevelopment, hosting & onderhoud

In 2022 herwerkte Vinckbusiness de website van de Young Graphic Designers. De site kreeg een nieuwe (strakke) look & feel. We zorgden voor zowel het design als voor de complete uitwerking! YGD was één van de allereerste websites die we bouwden in 2017. Een heus verschil, maar ook op deze versie zijn we apetrots!

Bezoek de website
3 foto's op mobiel van de VDC website

VDC Aannemingen

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor VDC Aannemingen maakten we in 2022 een volledig nieuwe website waarbij de dynamiek van het bedrijf afspringt. Foto’s zijn complementair aan de video’s (gemaakt door Moose & Tash en TomatoLab). Samen zorgen ze voor één geheel met doorgetrokken huisstijl. De blokstructuur is overigens custom made! Wist je dat? De video’s worden gestreamd vanop onze AWS omgeving, zo worden ze gecached en zijn ze snel bereikbaar!

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de VDC homepageFoto van een VDC subpage
Foto van de website van Marijke Van Belle

Marijke Van Belle

// Project management, wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor Marijke Van Belle (educoach) zetten we het volledige webtraject op. Alle noden werden in kaart gebracht zodat efficiënte keuzes gemaakt konden worden. Zo gingen we aan de slag met Patrick (TomatoLab, Gebrand) voor het design. Vinckbusiness tekende de wireframe uit en zorgde voor webdevelopment, hosting en onderhoud. En dat doen we nog steeds met veel plezier!

Bezoek de website
Foto van de TrainingCenter

TrainingCenter

// Project management, wireframing, webdevelopment

Voor het project TrainingCenter vertrokken we vanaf een wit blad. We analyseerden de bestaande site, creëerden wireframes, lieten een design ontwerpen en we bouwden alles netjes op. De website zit intussen in een gloednieuw Angular 9-jasje. De nieuwste, razendsnelle technologie met een prachtig design!

Bezoek de website
Foto van de Transkript website

Transkript

// wireframing, webdevelopment & hosting

In 2018 maakten we de website van Transkript vzw. Deze werd volledig opgebouwd met het Anysurfer-label in het achterhoofd. De website is ‘Web Content Accessibility Guidelines 2.1 AA’-proof! Dat wil zeggen: op maat van mensen met een beperking, bedienbaar met een screenreader en met een optimale visuele beleving. Voor heel wat overheidsinstellingen is het werken met dit label overigens verplicht. We zijn dan ook fier dat het verlengd werd. Als je weet dat er maar tachtig websites in België dit label behaalden, dan mogen we daar gerust trots op zijn.

Bezoek de website

Opleidingsbeurs Brussel

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor het 3de jaar op rij verzorgt Vinckbusiness het development proces van de Brusselse Opleidingsbeurs. Steeds met een nieuw fris design een volledige update van de website. De Opleidingsbeurs is een organisatie van Tracé Brussel vzw, de Werkwinkel, Actiris Brussel en de VDAB.

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de homepage van de OpleidingsbeursFoto van het programma.

Libertas LLP

// design banners

We creëerde deze reeks banners om de sociale media van Libertas LLP extra in de verf te zetten. De banners zijn volledig gemaakt volgens de huidige huisstijl van Libertas.

Afbeelding cargo
Need a solid partner to transport your treasures? Contact us!
Afbeelding black gold koffiebonen
We transport your favourite BLACK GOLD all over the world!
Afbeelding schip
Ain't no ocean wide enough to keep us from delivering!
Afbeelding kostenbesparing
No more corona costs! Go for saving with Libertas!
Afbeelding cargo
Need a solid partner to transport your treasures? Contact us!

Hollebeekhoeve

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Vinckbusiness verzorgt sinds 2018 de website van de Hollebeekhoeve, producent van dagverse zuivel. Na twee jaar besloot de Hollebeekhoeve te rebranden, en daar hoorde ook een nieuwe website bij. Hiervoor werden wij nogmaals ingeschakeld. Wat leidde tot deze knappe en gebruiksvriendelijke website.

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de Hollebeekhoeve website.
Foto van de website van de Quirynen Groep

Quirynen Group

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Vinckbusiness bouwde voor de Quirynen Groep een site die niet alleen de geschiedenis van de groep aan bod laat komen, maar ook haar werking en visie aan de buitenwereld toont. Het circulair en duurzaam ondernemen van de groep sluit nauw aan bij de werkwijze van Vinckbusiness.

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de website Res VZW

Real Estate Society

// Webdevelopment, hosting & onderhoud

We kregen via Eindeloos Communicatie de kans om de website van RES vzw te bouwen. RES vzw is de vereniging van de Alumni van de opleiding Master in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School (AMS). De site kreeg een stevige fundering om zijn 7000 netwerkleden een ideaal platform te bieden. De website integreert een online leerplatform, een webshop en evenementenoverzicht. Bij Vinckbusiness bent voor diverse integraties aan het juiste adres!

Bezoek de website

UZ Brussel

// Webdevelopment, hosting & onderhoud

UZ Brussel is steeds op zoek naar nieuw talent, Tomatolab.eu en Vinckbusiness helpen daar graag bij. Zo creëerden ze enkele flitsende campagnes waaronder "Wat deed Dimitri" (met een knipoog naar het gekende televisieprogramma Topdokters). De site behaalde in één weekend zo’n 30.000 bezoekers, een record! Door tophosting en het gebruik van de nieuwste technologieën verliep alles super vlot. Foto's en video’s worden via Cloudfront geladen om de load op de website te minimaliseren. Een top-project als je het ons vraagt!

Foto van de website wat deed dimitri?Foto van de website dimitri zoekt.

Interesse om samen te werken?

Bent u op zoek naar een freelancer in wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud?

Stuur ons gerust een mailtje robin@vinckbusiness.com of geef ons een belletje op 02 669 15 17.