Foto van de website van Marijke Van Belle

Marijke Van Belle

// Project management, wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Voor Marijke Van Belle (educoach) zetten we het volledige webtraject op. Alle noden werden in kaart gebracht zodat efficiënte keuzes gemaakt konden worden. Zo gingen we aan de slag met Patrick (TomatoLab, Gebrand) voor het design. Vinckbusiness tekende de wireframe uit en zorgde voor webdevelopment, hosting en onderhoud. En dat doen we nog steeds met veel plezier!

Bezoek de website

Hollebeekhoeve

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Vinckbusiness verzorgt sinds 2018 de website van de Hollebeekhoeve, producent van dagverse zuivel. Na twee jaar besloot de Hollebeekhoeve te rebranden, en daar hoorde ook een nieuwe website bij. Hiervoor werden wij nogmaals ingeschakeld. Wat leidde tot deze knappe en gebruiksvriendelijke website.

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de Hollebeekhoeve website.
Foto van de website van de Quirynen Groep

Quirynen Group

// Wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud

Vinckbusiness bouwde voor de Quirynen Groep een site die niet alleen de geschiedenis van de groep aan bod laat komen, maar ook haar werking en visie aan de buitenwereld toont. Het circulair en duurzaam ondernemen van de groep sluit nauw aan bij de werkwijze van Vinckbusiness.

In opdracht van TomatoLab.

Bezoek de website
Foto van de website Res VZW

Real Estate Society

// Webdevelopment, hosting & onderhoud

We kregen via Eindeloos Communicatie de kans om de website van RES vzw te bouwen. RES vzw is de vereniging van de Alumni van de opleiding Master in Real Estate (MRE) van de Antwerp Management School (AMS). De site kreeg een stevige fundering om zijn 7000 netwerkleden een ideaal platform te bieden. De website integreert een online leerplatform, een webshop en evenementenoverzicht. Bij Vinckbusiness bent voor diverse integraties aan het juiste adres!

Bezoek de website

UZ Brussel

// Webdevelopment, hosting & onderhoud

UZ Brussel is steeds op zoek naar nieuw talent, Tomatolab.eu en Vinckbusiness helpen daar graag bij. Zo creëerden ze enkele flitsende campagnes waaronder "Wat deed Dimitri" (met een knipoog naar het gekende televisieprogramma Topdokters). De site behaalde in één weekend zo’n 30.000 bezoekers, een record! Door tophosting en het gebruik van de nieuwste technologieën verliep alles super vlot. Foto's en video’s worden via Cloudfront geladen om de load op de website te minimaliseren. Een top-project als je het ons vraagt!

Bezoek wat deed dimitri?
Bezoek dimitri zoekt
Foto van de website wat deed dimitri?Foto van de website dimitri zoekt.

Interesse om samen te werken?

Bent u op zoek naar een freelancer in wireframing, webdevelopment, hosting & onderhoud?

Stuur ons gerust een mailtje robin@vinckbusiness.com of geef ons een belletje op 02 669 15 17.